menu
Word Lid
Uitbater tevreden dat problemen in kantine eindelijk aangekaart worden: “Ik heb zelfs al voorgesteld om alles zelf te bekostigen”
Erpe-Mere

Tijdens de laatste gemeenteraad kaartte oppositieraadslid Guy Van Londersele (Vlaams Belang) enkele problemen aan met betrekking tot de kantine, verbonden aan sporthal Steenberg. De uitbater is blij dat die problemen nu op tafel liggen.

  “Er werden mij diverse problemen gesignaleerd”, aldus Van Londersele. “Het meubilair is oud en beschadigd, de stoelen zijn onstabiel en ook de verlichting is niet meer aangepast. Sporttassen moeten worden meegenomen in de kantine en vormen een obstakel bij de bediening omdat er geen rekken zijn voorzien in de gang.”

  Uitbater Robin Bombeeck, die de zaak pas deze zomer heeft overgenomen en ze omdoopte tot sportbar De Flamingo, is blij dat de problemen ter sprake zijn gekomen. “Het meubilair is inmiddels 30 jaar oud en toch wel aan vernieuwing toe. Enkele tafels en stoelen zijn beschadigd en er zijn enkel tafels voor zes personen. Vaak komen klanten ook alleen of met twee en daarom zouden kleinere tafels veel praktischer zijn. De grote tafels beperken onze capaciteit, zeker op woensdagnamiddag”, aldus Robin.

  Erg donker

  “Omdat het gemeentebestuur me liet weten dat er geen budget is voor nieuw meubilair, heb ik voorgesteld om het zelf te bekostigen mits een financiële compensatie, zoals in het verleden nogal werd toegepast”, zegt Robin. “Ook de verlichting is aan een upgrade toe want in sommige hoeken van de kantine is het toch wel erg donker. De vele sporttassen vormen vaak een obstakel en daarom deed ik het voorstel om zelf rekken aan te kopen, maar ook daarop kreeg ik geen antwoord.”

  Schepen van Sport Tom Van Keymolen (CD&V) antwoordde tijdens de gemeenteraad dat hij bereid is om met de uitbater in dialoog te gaan en dat dit binnenkort zal gebeuren.

  Bron: Het Nieuwsblad - Joris CoppensVandaag

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/...

  ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF